Nyhed

IMENS VI VENTER: Gense GAFFA-Prisen 2022 lige her

Der er ikke længe til, at vi endelig kan sætte afstemingen til GAFFA-Prisen 2023 i gang. Hvis du heller ikke kan vente til showstart den 2. marts, kan du se hvordan det hele gik ned i 2022 på streamingtjenesten C More nu.

GAFFA-Prisen er læsernes pris, og 15 flotte statuetter fik deres rette ejere, da Thomas Skov og Carsten Holm guidede os gennem et brag af et show for næsten et år siden. Live-musikken var i højsædet, og aftenen stod på overraskelser, vilde sceneshows og rørende taler, da GAFFA-Prisen 2022 løb af stablen. 

Se showet her. 

Gense hele showet på C More med optrædener fra Tina Dickow, der åbnede ballet med et storslået sceneshow, hvor hun overraskede os alle med nye sange på dansk. Publikum fik varmen, da Livløs gik på scenen, og med vanvittig pyroteknik fik en kollektiv headbangning i gang. Norske Aurora var et smut forbi GAFFA-Prisen og fortryllede Musikhuset Aarhus med sin smukke stemme.

Carl Knast sendte en smuk hyldest til Ukraine, ovenpå de forfærdelige omstændigheder landet pludseligt stod i. PRISMA-søstrene gav salen baghjul og fik publikum op af sæderne. Det samme gjorde Fabräk, der skabte den vildeste hoppe-fest blandt publikum. Sidst men ikke mindst gav Brimheim en kæbe-tabende performance, der efterlod salen måbende.

Imens vi venter på endnu et show, med endnu et vanvittigt liveprogram - som du i øvrigt kan tjekke ud lige her - kan du altså gense alle sidste års herligheder. Du kan streame C More gratis i to uger, og du finder linket til showet her. 

GAFFA-Prisen 2023 løber af stablen torsdag den 2. marts 2023, og hvis du vil være med, kan du købe din billet her. 


ANNONCE