Nyhed

Lana Del Rey varsler nyt album - flere detaljer er lige om hjørnet

Et års tid efter sin kritikerroste syver er Del Rey ved at være klar med nyt

Om blot to dage kan man forvente gode nyheder fra den amerikanske sanger Lana Del Rey. For en lille uge siden varslede hun nemlig, at hun i løbet af denne uge vil bringe en nyhed om et kommende album. Det skriver NME.

I et interview med Hola TV, der lige nu florerer på nettet, annoncerer Del Rey, at hun vil fortælle mere om det kommende album den 7. december – dog uden at afsløre, hvornår det udkommer.

Det er kun et år siden, sangeren sidst har været albumaktuel. I 2021 udgav hun nemlig to album – henholdsvis forårets Chemtrails Over The Country Club fra marts samt efterårets Blue Banisters fra oktober.


I lyset af forrige års hele to udgivelser, og med en albumannoncering lige rundt om hjørnet, lader det altså ikke til, at vi skal vente længe, før sangeren igen bliver aktuel - denne gang med sit 8. studiealbum.

Lana Del Rey har senest medvirket på Taylor Swifts nyeste album Midnights, på nummeret ”Snow On The Beach.” Swift har tidligere udtalt, at hun er beæret over samarbejdet, og har kaldt Del Rey for "en af de bedste musikalske kunstnere nogensinde."

I sommer var Del Rey aktuel med en coverversion af kollegaen Father John Mistys sang ”Buddy’s Rendezvous”.


LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN FYLDER 10: Alkoholen var Lana del Reys første kærlighed

 


ANNONCE