Nyhed

LYT: Little Simz overrasker med nyt album

Ud af det blå kom annonceringen af albummet, og nu er det allerede ude

No Thank You er nu ude og mulig at høre. Little Simz’ femte album indeholder 10 sange, men med tre numre over seks minutter har det alligevel en samlet spilletid på næsten 50 minutter.

Endnu en gang er hendes faste samarbejdspartner Inflo med som producer på sangene, ligesom han er på albummet Sometimes I Might Be Introvert, der sikrede en MOBO i sidste uge, men også den prestigefyldte Mercury Prize tidligere på året.

”Jeg vidste ikke, om jeg overhovedet ville færdiggøre denne plade. Jeg følte alle følelser og gik virkelig igennem dem, og han (Inflo, red.) stod ved min side og pressede mig til at udgive dette album for jer, folkens,” sagde den britiske rapper under sin takketale.


LÆS OGSÅ: Little Simz vinder prestigefyldt musikpris

”Somme tider oplever man en Roskilde-koncert, der indfanger hele årets festival og alle, der er til stede det år. Björk gjorde det i 90’erne, The Streets i 00’erne og Run The Jewels i 10’erne. I år føles det, som om Little Simz indkapslede tidsånden, kogte den ind til en maggiterning og serverede den for et taknemmeligt publikum på den undseelige Avalon-scene,” skrev Peter Aagaard.

REDAKTIONEN: Her er årets 20 bedste internationale album


ANNONCE