Nyhed

The Smile følger i Pink Floyds og Wu-Tang Clans fodspor med nyt livealbum

Thom Yorke og kompagni klar med liveoptagelse fra Genevesøen i Schweiz

Montreux Jazzfestival har efterhånden bragt utallige legendariske navne forbi Schweiz, for eksempel Ella Fitzgerald, Pink Floyd og Wu-Tang Clan. Adskillige har efterfølgende udgivet deres optræden på den navnkundige festival - og nu følger The Smile trop, når der kommer liveversioner af syv sange fra debutalbummet, A Light For Attracting Attention.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN FYLDER 25: Albummet, som inspirerede en hel generation

Livealbummet kommer allerede i dag. Hvis man også vil have billedsiden med, skal man være hurtig: I aftes klokken 21 uploadede bandet en film fra optrædenen på deres YouTube-kanal, men den bliver taget ned allerede efter 48 timer, altså torsdag aften.


På den nye liveoptagelse har man også mulighed for at høre den helt nye ”Bending Hectic,” som bandet skrev samme dag som deres optræden.

I øjeblikket turnerer The Smile i USA og Canada, mens de tidligere på året spillede til årets Roskilde Festival.


”For nej! The Smile er ikke Radiohead – og det skal jeg love for, at Thom Yorke fik understreget under koncerten,” skrev Simon Heggum i sin anmeldelse, der vurderede koncerten til fem ud af seks stjerner.

Snart kan man få en lille fornemmelse af at være til koncert med det nye band, som har Thom Yorke i front, med The Smile at Montreux Jazz Festival July 2022.

VIDEO: Radiohead-medlemmers nye band har givet deres første liveoptræden


ANNONCE