Nyhed

Who Killed Bambi fylder koncertsted med strygere og sangere

Man kan blandt andet opleve Lydmor akkompagneret af strygerensemblet

Det er fuld cirkel, når Who Killed Bambi optræder i Musikhusets Store Sal den 18. december. Tilbage i 2017 blev Aarhus tildelt titlen som den europæiske kulturhovedstad, og her spillede strygergruppen Who Killed Bambi 12 koncerter med en ny artist hver gang, og alle optrædener er samlet på albummet 12.

Nu – fem år senere – optræder gruppen med de samme 12 artister som en del af Music City Aarhus 2022. Derfor er der blandt andet mulighed for at høre Lydmor, Sebastian Wolff fra Kellermensch og Asbjørn akkompagneret af de fem strygere og tre pigekor.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Lykken er at gå til koncert

”Det er vores hidtil største koncert, og vi glæder os enormt meget til at stå på scenen med 12 suveræne artister tilsat kor og spektakulær lyskunst. Vi har arbejdet med alle detaljer for at skabe en ganske særlig aften. Det håber vi, publikum kommer til at mærke,” fortæller Mette Dahl Kristensen, der er hovedperson bag Who Killed Bambi.


Optrædenen byder desuden på sange fra gruppens andet album og helt ny musik i koncertens anledning. Billetterne koster 390 kroner, og man kan købe dem her.

Ny akustisk single fra Lydmor: "Det nedbarberede er blevet en stor del af min identitet som kunstner"

ANNONCE