Nyhed

Annika Aakjær indspiller album foran et publikum

Der er mulighed for at tage del i en liveindspilning med andre musikere

 ”Jeg har altid syntes, det var svært at levere i studiet, men altid været meget motiveret for det foran et publikum, og derfor vil jeg gerne lave dette eksperiment med at gøre det foran et publikum,” fortæller Annika Aakjær i en pressemeddelelse.

Derfor er det kommende album en anderledes proces, når hun sammen med en håndfuld musikere indspiller det foran et publikum i 18b i Harboøre.

LÆS OGSÅ: Ny utraditionel juleklassiker? Annika Aakjær er ude med sin første julesang

”Jeg håber, at publikum har lyst til at være med til dette, og uanset hvad lover jeg, at det bliver en helt særlig oplevelse ulig mine normale koncerter,” fortæller hun.

Det foregår fra den 12. til den 14. januar, og hvis man ønsker billetter, skal man ringe til Helle fra 18b på 61 40 56 42 i dag efter klokken 19.00, indtil man kommer igennem. De tjekker først sms'er, når telefonen ikke ringer længere.


 

Aakjær optrådte til årets Smukfest, hvor hun fik fem ud af seks stjerner af GAFFA.

”Annika Aakjær har over en karriere på 15 år udviklet sin helt egen blanding af koncert og comedy med slet skjult inspiration fra en anden nordjyde, Niels Hausgaard, der i øvrigt netop har modtaget Smukfests Polka Verner Legat,” skrev Ole Rosenstand Svidt og fortsatte:


”Musikken er i fokus i dag, men vi får også en lille håndfuld længere, både tankevækkende, rørende og stærkt humoristiske anekdoter, som alle bygger op mod en punchline, der samtidig lægger op til næste sang.”

LYT: Annika Aakjær har det som John Travoltas udseende i ny sang

ANNONCE