Nyhed

COPENHELL 2023: Klar med yderligere 24 benhårde navne

Blandt navnene er ét af de største metalbands nogensinde

Til sommer forvandles Refshaleøen i København til en hæsblæsende tre dages-fest, når tusindevis af metalhoveder mødes til festivalen Copenhell for slippe tøjlerne, headbange og for at hylde growl og djævle-håndtegn. 

Festivalen har løbende løftet sløret for navne til sommerens plakat, og selvom programmet rummer enorm musikalsk variation, er der ingen tvivl om, at vi befinder os i den hårde ende af skalaen.

På trods af at festivalen allerede har offentliggjort kæmpe navne som Slipknot og Def Leppard, har de endnu ikke færdiggjort det fulde program, hvilket betyder, at der i dag er rigtigt godt nyt på tapetet – Copenhell smider nemlig hele 24 hårde og heavy bands på bordet.

Navnene strækker sig fra alt til et af de største metalbands nogensinde til et band, der leverer råt og primitivt metal.

Øverst på plakaten er kæmpenavnene Pantera, Gojira og Ghost, og udover kan man opleve benhårde navne som Electric Callboy, Testament, Life of Agony, The Ghost Inside, Samael, Spiritbox, Sleep Token, Nestor, Afsky, Forever Still, Brutus, Enforcer, King Buffalo, Dance with the Dead, Rot Away, Undeath, Livløs, Spectral Wound, Strychnos, Riverhead og Shaam Larein.


Så sent som i sommer blev GAFFAs anmelder blæst bagover, da det franske progressive metal-band Gojira indtog scenen i KB Hallen. Det var en femstjernet oplevelse, som fik en masse rosende ord med sig:

”Det er mest i den konstante dynamik i sammenspillet, hvor der er nyt og et helt selvstændigt udtryk at hente i de flænsende riffs, grumme brøl og evnen til totalt fokus – også hos publikum – så det hele begynder at ligne et respektaftvingende eventyr, som vi tages ud på. Den stadigt voksende danske fanskare har kun grund til at være tilfredse efter i aften."

Billetsalget til Copenhell 2023 er gået i gang på ticketmaster.dk, og et partoutarmbånd koster 2655 kroner, mens en dagsbillet koster 1255 kroner.

Copenhell 2023 finder sted i dagene 14.-17. juni 2023.


LÆS OGSÅ: Gojiras franske visit var en teknisk pragtpræstation

ANNONCE