Nyhed

COPENHELL 2023: Maskeklædte mastodonter gæster Danmark til sommer

Godt nyt til alle metalhoveder

Det er allerede blevet annonceret, at de to hovednavne Mötley Crüe og Def Leppard til sommer – trods deres alder - byder op til en hæsblæsende fest, når de gæster metalfestivalen Copenhell.

I dag er der så endnu mere godt nyt til alle metalhoveder, for festivalen har netop offentliggjort endnu et hovednavn.

I kølvandet på udgivelsen af deres seneste studiealbum The End, So Far, er det netop annonceret, at det maskerede metalband Slipknot til næste år står klar til at rasere én af Copenhells scener. Det står i en pressemeddelelse udsendt torsdag.


Det bliver gruppens tredje besøg på festivalen, og mon ikke deres koncert ”sker med en eksposition, der får betonjorden under Copenhell til at ryste,” ligesom den gjorde, da GAFFAs anmelder var til stede blandt publikum i 2019, hvor den amerikanske gruppes optræden fik fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN: Lyden af dit værste mareridt

De maskerede galninge fra Iowa modtog ligeledes en femstjernet anmeldelse af GAFFAs anmelder for deres seneste udspil:


”Selvom jeg har fremdraget nogle sange i denne anmeldelse, er der ikke deciderede fusere at finde på The End, So Far. Det her er et album, du kan dykke ned i. Fordybe dig i og have som en tro følgesvend de kommende måneder.”

Udover Slipknot har Copenhell desuden offentliggjort en række navne bestående af Halestorm, Zeal & Ardor, Saturnus, Skynd, Touché Amoré, Iotunn, Gaerea og Lamentari.


Billetsalget til Copenhell 2023 er gået i gang på ticketmaster.dk, og et partoutarmbånd koster 2655 kroner, mens en dagsbillet koster 1255 kroner.

Copenhell 2023 finder sted i dagene 14.-17. juni 2023.

LÆS OGSÅ: Frontalt sonisk bombardement med kirurgisk præcision


ANNONCE