Nyhed

”Der er ingen kur”: Duran Duran-guitarist Andy Taylor er syg med kræft

Bandets tidligere guitarist kunne ikke deltage i weenkedens Rock & Roll Hall of Fame-ceremoni på grund af sin sygdom

Lørdag den 5. november bød på et eksklusivt medlemskab i Rock & Roll Hall of Fame-klubben for den garvede engelske new wave-gruppe Duran Duran.

Ceremonien og den dertilhørende indlemmelses-ceremoni skulle have været en genforening af gruppens tidligere bandmedlemmer, men det blev desværre ikke tilfældet, da den tidligere guitarist Andy Taylor ikke kunne deltage.

I stedet havde Taylor skrevet et åbent brev, som blev læst op af den tydeligt berørte forsanger Simon Le Bon. Her fremgik det, at fraværet af den tidligere guitarist skyldtes, at han er blevet diagnosticeret med stadie 4-prostatakræft.  


”Adskillige familier har oplevet, hvordan sygdommen langsomt bliver værre og værre, og det samme gælder naturligvis os, skriver Taylor i brevet og fortsætter:

”Så jeg taler som et familiemenneske, men med allerstørste ydmyghed over for bandet, den bedste fangruppe, man kunne ønske sig, og denne exceptionelle ære.”

LÆS OGSÅ: Her er årets optagne i Rock and Roll Hall of Fame


I brevet forsikrer Andy Taylor sine fans om, at sygdommen ikke umiddelbart er livstruende, men på samme tid kan den heller ikke helbredes.

Derudover undskylder han også for, at han ikke havde mulighed for at deltage i det prestigiøse arrangement, men at han er meget stolt over medlemskabet:

”Jeg er meget stolt af mine fire brødre; jeg er overrasket over deres vedholdenhed, og jeg er ovenud glad for at modtage denne pris. Jeg har ofte tvivlet på, at denne dag ville komme, men jeg er så glad for, at jeg er her til at se det ske.”


Andy Taylor forlod Duran Duran tilbage i 2006.

LÆS OGSÅ: Elegant, spændende og sprællevende

ANNONCE