Nyhed

Efter brors dødsfald: Nick Carter starter psykiatrifond for børn

Aaron Carter havde både skizofreni og bipolar lidelse

Backstreet Boys-medlemmet Nick Carter har valgt at starte en psykiatrifond for børn til støtte for organisationer med fokus på mental sundhed.

Det har han gjort efter dødsfaldet af lillebroren Aaron Carter, der blev fundet død i sit hjem den 5. november – kun 34 år gammel. Han var angiveligt druknet i sit badekar.

Aaron Carter havde i en længere periode været udfordret med sit mentale helbred, skriver NME. I CBS-programmet The Doctors fortalte han i 2019, at han havde diagnoserne skizofreni og bipolar lidelse i. Selvom hans dødsårsag endnu ikke er blevet bekræftet, tyder det på, at hans mentale helbred kan være en årsag.

I en hyldest til sin bror skrev Nick Carter, at han altid havde håbet på, at Aaron ville finde en sund vej i livet – og at han, på trods af deres komplicerede forhold, aldrig havde mistet sin kærlighed til ham.

Den 14. november delte Carter sin beslutning om at starte en psykiatrifond i Aarons minde.

”Der er blevet startet en donationsfond i hans minde til fordel for en vigtig børnepsykiatrifond, der hjælper familier på tværs af Amerika”, skrev Carter på sin Instagram story – her citeret fra NME.

Søsteren Angel Conrad støtter op om fonden, og sammen med Carter opfordrer hun til, at man fejrer Aaron Carters liv med en gave af håb.

En erindringsbog om Aaron Carter, med tre års interviewmateriale, var allerede forberedt til at blive udgivet i denne uge, men er nu blevet udskudt på grund af udfordringer.

LÆS OGSÅ: Aaron Carter er død
ANNONCE