Nyhed

Efter heftig markedsføring: Drake og 21 Savage sagsøgt

Det falske Vogue-cover var vildledende markedsføring

Sidste fredag udkom Her Loss, fællesalbummet af Drake og 21 Savage. I den forbindelse har de været i mange store medier – skulle man tro. For det, der ligner Saturday Night Live-studiet i en musikvideo til ”On BS," er ikke det rigtige studie.

Det, der ligner NPR Tiny Desk-studiet, er blot en replika. Og da Howard Stern interviewede dem, var han slet ikke til stede. De brugte i stedet et gammelt interview, hvor Drake og 21 Savage var sat ind i stedet for gæsten.

Men nu er der konsekvenser, da Vogue har sagsøgt de to rappere for et falsk Vogue-magasin, som Drake delte i et nu slettet Instagram-opslag med ordene:

”Min bror og jeg i bladkioskerne i morgen!! Tak @voguemagazine og Anna Wintour for kærligheden og støtten til et historisk øjeblik,” skriver Pitchfork.

LÆS OGSÅ: Drake får sit navn og OVO-uglen på fodboldtrøje i legendarisk fodboldkamp

Musikmediet har set filen fra sagsanlægget, der nævner, at de to rappere professionelt har trykt en fuld udgave af Vogue med en falsk forside og albumtitlen Her Loss sat ind på flere sider. Og det har været tilgængeligt for flere fans i amerikanske byer.

Condé Nast, Vogues moderselskab, fremhæver i sagsanlægget flere medier, der er vildledt af markedsføringen, og de mener, at de to rappere bryder regler for varemærke, for at blande brands og falsk markedsføring. Derfor søger de kompensation, skriver Pitchfork.

LÆS OGSÅ: Grammy Awards 2023 voteringen er i gang: Flere stjerner er allerede pissed

ANNONCE