Nyhed

Grammynomineret duo kommer til Danmark

Næste år bringer de Nashville-stemningen forbi Amager Bio

Larkin Poe er en del af den række bluesrock-americanakunstnere, som kommer til Amager Bio. De kommer den 10. oktober 2023 med albummet Blood Harmony, der er det seneste af seks.

”Britiske og europæiske musikelskere, tiden er kommet – LAD OS LAVE EN AFTALE OM AT ROCKE. Vi glæder os til igen at turnere med vores Blood Harmony-album; skaf dine billetter nu og vi ses i 2023,” skriver søstrene Rebecca og Megan Lovell, der udgør rootsrock-duoen.


I 2019 åbnede de Odense-festivalen Jam Days og spillede en ”knytnæve af en koncert,” som ramte så hårdt, at den fik fem ud af seks stjerner.

”Undervejs vred hun solo fra sin Stratocaster og hylede, som var hun besat af de samme dæmoner, der hjemsøgte Allman Brothers back in the day. Imellem et par sange forklarede hun, at sangskrivningen fungerede som en slags djævleuddrivelse for hende. Og det var der vist ingen, der turde tvivle på,” skrev Christoffer Henneberg.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af DMA Blues 2022

De to søstre fra Georgia, som nu bor i Nashville, har været nomineret for en Grammy med albummet Venom & Faith, der også havde en uge på Billboards førsteplads for bluesalbum.

Billetterne er sat til salg i dag klokken 10.00, og de koster 300 kroner i forsalg, mens prisen stiger til 315 kroner i døren. Du kan købe dem her.


Her er årets Grammy-nomineringer: Beyoncé tangerer rekord

ANNONCE