Nyhed

HEARTLAND 2023: Berømt brite gæster Danmark til sommer

Popikonet Sting gæster næste års fynske festival

For blot et par dage siden løftede Heartland Festival sløret for otte navne, der til sommer gæster det midtfynske. Udover annonceringen af kunstnere som Jack Johnson og Nik & Jay gav festivalen også et løfte om, at de henover de kommende uger og måneder vil offentliggøre endnu flere acts.

Det er gået hurtigt, fordi i dag bringer de nyheden om, at den britiske verdensstjerne Sting gæster festivalen til sommer.

I en alder af 71 år har sangeren en lang karriere bag sig – først som forsanger i The Police og derefter som solist – og af samme grund kan Sting prale med et bagkatalog, der består af hele tyve studiealbum.

Den britiske legende er især kendt for hits som ”Roxanne”, ”Shape of My Heart” samt ”Fields of Gold”, og mon ikke han inkluderer et udpluk af dem på sin sætliste, når han lægger vejen forbi Egeskov Slot.


LÆS OGSÅ: VIDEO: Se Sting fortolke klassikeren "Russians" til støtte for Ukraine

Også direktør og musikchef for Heartland Festival, Ulrik Ørum-Petersen, ser frem til et besøg fra Sting:


”Sting er et kæmpe Heartland hovednavn og en af de største nulevende ikoner på den internationale musikscene med et katalog af hits, der spænder mere end 40 år fra det tidlige The Police helt frem til hans soloudgivelser i dag. Der bliver med garanti fællessang og dans på Egeskov.”

Sting lagde sidst vejen forbi Danmark i sommer, hvor han spillede på Fængslet i Horsens. Her var GAFFAs anmelder blandt publikum, som kvitterede med tre ud af seks stjerner:

”Det er en fin finale, publikum er glade, og jeg skal være den sidste til at se ned på den umiddelbare glæde ved lidt international stjerneglans og en gang elementært effektiv, rytmisk musik.”


Udover nyheden om den britiske hitsnedker annoncerer arrangørerne bag Heartland samtidig, at salget af endagsbilletter åbner på fredag den 18. november kl. 10.00.

Festivalen finder sted den 8. - 10. juni 2023 ved Egeskov Slot på Fyn.

LÆS OGSÅ: The Bridge er alt, hvad man kunne drømme om af et nyt Sting-album


ANNONCE