Nyhed

LANDSBYEN 2023: Her er de første navne

Koncerterne præsenterer både nyere navne og klassikere over flere weekender

I Odense finder man Den Fynske Landsby mellem bøgetræer og stråtækte huse. Men der er også en scene, der hver sommer får besøg af artister, og nu har Landsbyen annonceret deres første navne.

I sensommeren 2023 kommer blandt andet TV-2, der ikke behøver nærmere introduktion. De har præget den danske musikscene længe med sange som ”Alt hvad hun ville var at danse,” ”De første kærester på månen” og ”Lanternen.”

Og de spiller stadig i bedste velgående, som da de fik fem ud af seks stjerner af GAFFA til årets Smukfest.

De spiller den 8. september sammen med den yngre Nicklas Sahl, der netop har været med i Toppen af Poppen – ofte i selskab med guitaren, der kendetegner sange som ”Planets,” ”New Eyes” og ”If I Killed Your Night.”

LÆS OGSÅ: ROSKILDE FESTIVAL 2023: Nu er de første navne klar

Lars Lilholt Band har på samme måde leveret store hits gennem en længere årrække, blandt andet ”Kald det kærlighed,” der stadig er garant for fællessang, når han spiller den 2. september.


To hyldestnavne optræder også på plakaten, nemlig Queen Machine og Tribute to Dire Straits, der byder på klassikere fra både Queen og Dire Straits – og de spiller begge den 1. september.

De sidste af de syv navne tæller popsangeren Jacob Akslæde, der melder sin hjemkomst til barndomsbyen og deler plakaten den 18. august med poprockbandet Jung.

Billetterne koster 395 kroner plus gebyr per dag, mens alle dage koster 2.495 kroner plus gebyr. Festivalen præsenterer løbende flere artister. Man kan købe dem her.

JELLING MUSIKFESTIVAL 2023: De første navne er klar – tager festivalgængerne tilbage til 00’erne


ANNONCE