Nyhed

Pet Shop Boys kommer til Danmark

Til sommer gæster elektropopduoen det københavnske

I årtier har den britiske synthpopduo Pet Shop Boys beriget den internationale musikscene med sange fra deres meterlange bagkatalog, der i skrivende stund består af hele 14 studiealbum.

Blandt de mange sange finder man hits som blandt andet ”Go West”, ”Always On My Mind” og ”Domino Dancing”, og hvis du – ligesom mange andre - ikke kan få nok af duoen, så er der rigtig gode nyheder på tapetet her til morgen.

Pet Shop Boys har nemlig netop annonceret nye europæiske datoer for deres Dreamworld: The Greatest Hits Live-turné, hvor de blandt andet lægger vejen forbi Danmark den 7. juli næste år.

Som navnet på turnéen antyder, har de kommende koncerter fokus på duoens bagkatalog, så mon ikke de også spiller nogle af de sange, man bare ikke kan lade være med at skråle med på.  

LÆS OGSÅ: Spot on, boys

Den engelske synthpopduo består af sanger Neil Tennant og keyboardspiller Chris Lowe, som er kendt for deres melodiske popsange med ofte samfundskommenterende tekster.

Pet Shop Boys opstod i 1981, men fik først deres store gennembrud i 1985 med nummeret "West End Girls" - en genindspilning af deres debutsingle fra året før.


De ikoniske briter har desuden gjort sig bemærket med deres spektakulære koncerter, hvor dansere og gennemført scenografi er en væsentlig del af showet - noget, de har præsenteret mange gange i Danmark. Blandt andet på Tinderbox i 2017, hvor GAFFAs anmelder uddelte de maksimale seks stjerner.

”Forskellen består i at Pet Shop Boys kan stå som hovednavn - også i 2017 - og leve op til egen legendestatus, og det kan de på grund af den gode lyd, på grund af det flotte lasershow, men først og fremmest fordi de har skrevet sange, der er gode nok til at holde i alle disse år.”

Billetter til koncerten i Royal Arena den 7. juli 2023 koster fra 400 til 740 kroner, og de sættes til salg torsdag den 1. december klokken 9.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Som det efterhånden er blevet hovedregel, er der dog forsalg allerede dagen før for modtagere af Live Nations nyhedsbrev.

LÆS OGSÅ: Britiske synth-veteraner viste klassen


 

ANNONCE