Nyhed

Rammer Kaizers mon snart Danmark?: ”Vi glæder os voldsomt til at spille sammen igen”

Præcis ti år efter det sidste slag på olietønderne tager Kaizers Orchestra atter på stor turné i 2013

Det er ikke længere bare rygter. Det er en realitet. Kaizers Orchestra er tilbage.

"Ti år er lang tid. Det er sket meget. På samme tid føles det som om, tiden har stået stille. Det er derfor, vi siger 'dine gamle dage er nu' i stedet for 'comeback'," siger sanger Janove Ottesen.

De seneste uger er der i Norge dukket gamle Kaizers Orchestra-T-shirts op på Finn.no og Tise. Derudover har bandet doneret flere kasser med 10 år gamle T-shirts til Fretex - en hjemmeside, hvor man kan donere brugt tøj, der kan sælges.


Da tøjet blev sat til salg, var der kø ude foran Fretex’ fysiske butik, før den overhovedet åbnede, og derudover crashede deres hjemmeside på grund af for stor trafik.

Siden er fans begyndt at opdage, at de gamle T-shirts havde fået nye QR-koder på indersiden. Det fik spekulationerne til at løbe løbsk på de sociale medier, og det har nu vist sig, at T-shirtene faktisk også er billetter til en valgfri koncert på bandets kommende efterårsturné i Norge.

- Vi glæder os voldsomt til at spille sammen igen. Vores sange har ligget i dvale længe nok. Nu er det på tide at banke liv i dem igen og udleve dem sammen med vores fantastiske publikum, siger guitarist Geir Zahl.


LÆS OGSÅ: Kaizers er tilbage – se ny video!

ANNONCE