Nyhed

Rihanna fuldender Black Panther-album med endnu en sang

Kun to uger efter den omtalte ”Lift Me Up” er der nyt fra Riri-fronten

For blot én uge siden kom det nye album til Black Panther: Wakanda Forever, men der var noget, der manglede. For rygterne sagde, at hun havde indspillet hele to sange til den nye Marvel-film. Og på albummet var kun ”Lift Me Up.”

Men da filmen havde premiere onsdag fik fans toppen af kransekagen under rulleteksterne, da ”Born Again” spillede gennem biografens højtalere, og nu er den ude på streamingtjenester.


LÆS OGSÅ: Rihanna optræder til næste års Super Bowl

Mens den første sang var stille med en spansk guitar bag vokalen, er den nye sang stemplet af Black Panther-stemningen med trommer og taktfast råben, der tager en tilbage til kampen om tronen under den første film.

Den nye sang er blandt andet skrevet af The-Dream, der også var med til at skrive hittet ”Umbrella,” som snart runder en milliard afspilninger.


Med ”Born Again” er det stjernespækkede album fuldendt med sange af både Stormzy, Burna Boy og Tems. Og forventningerne var store, efter et album af Kendrick Lamar med hits og gæstestjerner som Jorja Smith, The Weeknd og Travis Scott.

HUN ER TILBAGE: Rihanna hylder skuespiller med første sang i seks år

ANNONCE