Nyhed

SE: Robert Plant i gribende hyldest til den afdøde Low-sanger Mimi Parker

Hvil i fred, Mimi Parker

I søndags stod tiden stille for en stund, da den tragiske nyhed om Low-sangeren Mimi Parkers død ramte musiklandskabet. Fans af bandet såvel som en række kendte kunstnere har på flere måder vist deres respekt for den afdøde sanger og trommeslager, og for nyligt gjorde legenden Robert Plant det samme.

Plant turnerer for tiden med sit band Saving Grace i Skotland, og da gruppen besøgte King Theatre i Glasgow i søndags, valgte de at spille to coverversioner af Lows sange ”Monkey” og ”Everybody’s Song” fra 2005-pladen The Great Destroyer som en hyldest til Mimi Parker.

LÆS OGSÅ: Lows Mimi Parker er død

Inden Robert Plant og kompagni gik i gang med sin gribende optræden med de to Low-sange, fortalte han publikum, at han og bandet længe har lyttet til den amerikanske indierock-gruppe:


”Vi har været sammen i et stykke tid, og vi har lige så længe været tryllebundet af den gode duo Lows musik. Beklageligvis ved vi i aften, at vi desværre har mistet én af de to medlemmer, så vi giver vores sange i aften til Mimi og Alan,” fortalte Plant og fortsatte:


”De har været en stor inspiration for mig i meget, meget lang tid.”

I sommer havde Roskilde Festival æren af at byde Led Zeppelin-legenden velkommen, da han sammen med sin mangeårige bluegrass-samarbejdspartner Alison Krauss indtog Arena-scenen en mørk onsdag aften.


Deres koncert fik fem, funklende stjerner af GAFFAs anmelder og en række rosende ord oven i:

”På Roskilde var der skruet op for rocken, og Robert Plant mindedes da også sin koncert samme sted for tre år siden, hvor han blæste selvsamme scene omkuld. Og trods det nye musikalske selskab tog han stafetten op fra sidst og lod vokalen brøle.”

LÆS OGSÅ: ROBERT PLANT & ALISON KRAUSS-INTERVIEW: Musikken stopper aldrig


ANNONCE