if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Smukfest klar med årets første navn: Ikonisk duo er tilbage

Nyhed

Smukfest klar med årets første navn: Ikonisk duo er tilbage

Efter fire års pause vender Nik og Jay tilbage til Danmarks smukkeste festival

Trods nyheden om prisstigning og en begrænsning i antallet af billetter kunne Smukfest i tirsdags efter blot 74 minutter melde udsolgt af deres partoutbilletter – endda uden at festivalen har offentliggjort nogle navne.

Det sidste er der i dag dog lavet om på, for Danmarks smukkeste festival har netop annonceret det første navn, der skal pryde plakaten på Smukfest anno 2023.

Duoen debuterede i 2002, men alligevel står de stadigvæk stærkt på den danske musikscene, hvilket også skaber god grund til, at de danske festivalgængere til næste sommer kan se frem til at opleve Nik & Jay i Skanderborgs grønne omgivelser.


LÆS OGSÅ: KLASSIKEREN FYLDER 20: Da Nik & Jay sprængte rammerne for dansk pop

Nik & Jay har flere gange optrådt på Smukfest – først i 2002 og senest i 2019 – og derfor bliver deres koncert til sommerens festival en tilbagevenden uden lige.


Duoens to medlemmer, som bærer de borgerlige navne Niclas Petersen og Jannik Thomsen, har nemlig i flere år holdt sig væk fra livescenen, men for en måned siden bragte de nyheden om, at de til december fejrer deres 20-års jubilæum med to koncerter på Kulturværftet i Helsingør – koncerter, der for længst er blevet udsolgt.

GAFFA oplevede sidst Nik & Jay optræde live, da de gæstede Aarhus Congress Center tilbage i 2019. GAFFAs anmelder gav koncerten fem, flotte stjerner og en god portion rosende ord oven i:

”Der er mange måder at bruge sin fredag aften, og lige så mange at forvalte det faktum, at man nærmer sig de fyrre. Nik & Jay insisterer stadig på festen, fællesskabet og musikkens kraft. Jeg har ærligt talt vanskeligt ved at være uenig”.


Smukfest bliver afholdt den 2.-6. august 2023, og arrangørerne bag har endnu ikke annonceret det komplette lineup.

LÆS OGSÅ: Som om alting var magisk

ANNONCE