Nyhed

SURPRISE: Choir Of Young Believers smider første album i seks år

Gruppen annoncerer også nyheden om en ekstrakoncert

Tilbage i september blev den danske musikscene for første gang i seks år beriget med nye, musikalske toner fra indierockgruppen Choir Of Young Believers, da de udgav singlen ”Vinden”. Dengang varslede de med nyheden om et kommende album med udgivelse dette efterår.

I dag har vi ramt kulminationen på det hele, for gruppen har netop udgivet deres fjerde studiealbum, som går under navnet Holy Smoke. Udspillet er ifølge en pressemeddelelse ”et kompromisløst, sammenhængende værk”, som over syv sange ”forener en sangskrivers ærlige tungsind med glimt af optimisme og håb.”

LÆS OGSÅ: Choir Of Young Believers er tilbage efter seks år

Holy Smoke er skrevet og sunget af Jannis Noya Makrigiannis, der siden Choir Of Young Believers’ spæde start tilbage i 2008 har ageret kreativ drivkraft. Pladen er produceret i samarbejde med Nicolai Kleinerman Koch og Neil Robert Young. 


Choir Of Young Believers fik sit gennembrud med det prisvindende debutalbum This is for the White in Your Eyes fra 2008. Åbningssangen herfra, ”Hollow Talk”, er desuden brugt som temasang til tv-serien Broen og er senere blevet fortolket af den amerikanske sanger Josh Groban på hans album All That Echoes fra 2013.


I forlængelse af udgivelsen af ”Vinden” tilbage i september annoncerede gruppen deres første koncert i mere end fire år - et arrangement, der blev udsolgt på blot 24 timer. Af samme grund har Choir Of Young Believers valgt at holde en ekstrakoncert på Hotel Cecil den 27. november.

Der er stadig få billetter tilbage, og dem kan du finde lige her.

Gruppen optrådte senest på Heartland Festival tilbage i 2017. Her var GAFFAs anmelder blandt publikum, og deres optræden blev kvitteret for med fire ud af seks stjerner:


”Jannis Noya Makrigiannis’ krystalklare, lyse vokal er dog bibeholdt, og den glimrer smukt allerede fra åbningsnummeret, det dansable P6-beat-hit ”Serious Lover”.”

LÆS OGSÅ: Tidligere indierockere kigger sig ikke tilbage

ANNONCE