Nyhed

Choir Of Young Believers er tilbage efter seks år

Om lidt er bandet igen albumaktuelle efter en udgivelsespause på seks år

Den nye single ”Vinden” er en forløber til Choir Of Young Believers' kommende album, som forventeligt vil udkomme sidst i oktober i år.

Det er seks år siden, bandet udgav noget sidst, da de tilbage i 2016 udgav deres tredje album Grasque. Men nu er de tilbage med en ny albumannoncering og en forsmag hertil – ”Vinden”, der er skrevet af sanger og sangskriver, Jannis Noya Makrigiannis, samt produceret i samarbejde med Nicolai Kleinerman Koch og Neil Robert Young.

Du kan høre "Vinden" HER. 

Foruden singleudgivelsen og albumannonceringen annoncerer bandet også, at de spiller en koncert på Hotel Cecil i København den 26. november 2022, hvilket bliver bandets første officielle koncert siden 2018.

Billetsalget starter på mandag den 12. september kl. 10:00, og du kan købe billetter til koncerten HER.


Choir Of Young Believers fik sit gennembrud med det prisvindende debutalbum This is for the White in Your Eyes fra 2008, der har modtaget guld, da det har solgt 10.000 eksemplarer. Åbningssangen herfra, ”Hollow Talk” er desuden brugt som temasang til tv-serien Broen og er senere blevet fortolket af den amerikanske sanger Josh Groban på hans album All That Echoes fra 2013.

LÆS OGSÅ: Tidligere indierockere kigger sig ikke tilbage

ANNONCE