Nyhed

Tinderbox løfter sløret for første navn: Verdensstjerner gæster Tusindårsskoven

Hitsmedene fra Maroon 5 bliver det første navn på Tinderbox 2023-plakaten

Temperaturen bliver koldere og koldere, men alligevel føles sommeren ikke alt for langt væk, fordi de danske festivaler så småt er begyndt at løfte slørerne for de første navne, der til sommer gæster det danske land – og i dag gælder det altså den odenseanske festival Tinderbox.

Kan du lide kæmpe bangers som ”This Love”, ”Payphone”, ”Girls Like You” eller ”Moves Like Jagger”, så kan du godt glæde dig, for det store amerikanske band Maroon 5 lægger til sommer vejen forbi Tusindårsskoven.

LÆS OGSÅ: Se Maroon 5's udskældte Super Bowl-show med Travis Scott og Big Boi

Adam Levine og kompagni debuterede i 2002 med udspillet Songs About Jane, og sidenhen har gruppens karriere bare været på stjernefart. Maroon 5 kan nemlig skrive hele syv studiealbum på deres CV og en række livealbum oven i - og mon ikke der bliver rig mulighed for at synge med på gruppens velkendte hits, når de spiller i Odense.

Maroon 5s koncert i Danmark til sommer bliver et led af gruppens omfattende verdensturné, som sker i lyset af udgivelsen af deres seneste album JORDI – et album, der ikke faldt i ret god jord hos GAFFAs anmelder, som blot gav det to ud af seks stjerner.

Men da Maroon 5 sidst lagde vejen forbi Danmark, hvor GAFFA var iblandt publikum, var det dog en helt anden fornøjelse. Her fik deres optræden fire ud af seks stjerner, og den blev kaldt en ”rendyrket hitparade”.   

Den ottende udgave af stablen fra den 22. til den 24. juni 2023, og dette officielle billetsalg starter den 1. december klokken 10:00.

Dog vil der fra i morgen – onsdag den 16. november klokken 10.00 – være et 24-timers presale, hvor et begrænset antal partoutbilletter bliver tilgængelige for modtagere af Tinderboxs nyhedsbrev. Her er endda også rabat på billetterne, som kommer til at koste 2095 kroner plus gebyr. 

LÆS OGSÅ: Maroon 5: Falconer Salen, København
ANNONCE