Nyhed

Veto annoncerer koncert i symfonisk selskab

Koncerten er en del af Copenhagen Phils koncerter på 60 minutter

Den 2. februar finder Veto sammen med Copenhagen Phil til en koncert i Konservatoriets Koncertsal på Frederiksberg.

”Det har altid været vigtigt for os som band at udfordre vores egne rammer og arbejdsmetoder. Den store udfordring ved at spille med Copenhagen Phil bliver at få samlet det akustiske udtryk på aftenen, så vi og orkestret står som én enhed,” fortæller Veto i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Det arbejde, som allerede er påbegyndt, skal forhåbentlig udmønte sig i en koncert, hvor vi får samlet de mangeartede udtryk fra vores bagkatalog til en total musikalsk oplevelse – både for publikum og optrædende.”


Til koncerten spiller de sange fra deres bagkatalog, der er over et årti gammelt og indeholder sange som ”Built to Fail,” ”You Say Yes, I Say Yes” og ”You Are a Knife.” Men de præsenterer også publikum for sange, der aldrig før er spillet live.

LÆS OGSÅ: JULEKALENDER-LÅGE 13: Hør årets bedste sang ifølge Veto


Det er første gang i flere år, at bandet med Troels Abrahamsen i front giver koncert. I 2018 optrådte de på Roskilde Festivals Arena-scene med en koncert, som GAFFAs anmelder gav fem ud af seks stjerner.

”Sættet kommer rundt om alle gruppens fire album og to ep’er, og da Veto lukker og slukker med gennembrudshittet ”You Are a Knife”, kan det konstateres, at de stadig skærer skarpt. Der behøver ikke gå fem år, før de udgiver ny musik,” skrev Ole Rosenstand Svidt.

Den nye koncert er en del af Copenhagen Phils koncept med koncerter på 60 minutter, hvor de også spiller sammen med Tina Dickow i starten af februar.


Billetterne bliver sat til salg på fredag klokken 10.00, og du kan købe dem her.

Tina Dickow spiller danske sange - i helt særligt selskab

ANNONCE