Nyhed

Drakes nye duo: Nyt album kommer snart

Han slår sig igen sammen med samarbejdspartneren 21 Savage

Da Drake annoncerede Honestly, Nevermind, var det en stor overraskelse. Men han havde et til es i ærmet, da han i den nye musikvideoen til sangen ”Jimmy Cooks” med store bogstaver annoncerer endnu et nyt album.

”Her Loss. Album af Drake og 21 Savage. 28. oktober, 2022” står der midt i videoen. Der er med andre ord tale om et fællesalbum af "Jimmy Cooks"-rapperne, og det er ikke første gang, at de to arbejder sammen.

Man hører både samarbejdet på Drakes syvende album, Honestly, Nevermind, men også på Certified Lover Boy, More Life og 21 Savages album Savage Mode II.

Det seneste album præsenterede en blanding af house og hiphop, noget nyt for den i dag 36-årige stjerne. Albummet fik fire ud af seks stjerner af GAFFA.

”Drake har aldeles ikke distanceret sig fra sin fanskare med weekendens udgivelse. Tværtimod er Grahams vandmærke om kærlighed og tab af samme nu filtret ind i en lyssky house-udgave, der vil begejstre hans bagland og endog frustrere og kede genrelytteren,” skrev Elias Kvist blandt andet.

Drake har valgt ikke at indsende albummet til årets Grammy-show, og sidste år trak han sine nomineringer tilbage.

Forholdet mellem Grammy-arrangørerne og Drake har længe været anspændt. De sluttede hans tale før tid i 2019, og i 2021 udtrykte han sin foragt for, at med-canadieren The Weeknd ikke gik derfra med en eneste pris til trods for succesen på After Hours.

LÆS OGSÅ: Grammy Awards 2023-voteringen er i gang: Flere stjerner er allerede pissed

ANNONCE