Nyhed

Efter blodprop i hjernen: Americanaveteran udgiver selvbiografi

Lucinda Williams udgiver inden længe sine erindringer

Tilbage i 2017 havde GAFFA fornøjelsen af en længere samtale med den ikoniske americana-sanger Lucinda Williams - en samtale, der blandt andet rundede hendes opvækst i sydstaterne.

Dengang løftede hun sløret for, at netop emnet opvækst var noget, hun arbejdede på i bogform, og at hun var i gang med at skrive sine erindringer.

Fem år efter Williams således varslede sine memoirer i GAFFA, er det netop blevet annonceret, at erindringsbogen meget snart ser dagens lys.


Sangeren har nemlig netop offentliggjort både titel og udgivelsesdato for bogen. Den hedder Don’t Tell Anybody The Secrets I Told You og står til at udkomme den 25. april 2023.

I en pressemeddelelse forlyder det, at man som læser kommer helt tæt på Lucinda Williams’ vej til berømmelse, som på ingen måde var nem – fra hendes barndom, hvor hun flyttede fra by til by, til hendes første udsolgte show på Radio City Music Hall.   

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Lucinda Williams (@lucinda_williams)


Lucinda Williams’ seneste udspil, som GAFFA har været inde over, er en Tom Petty-hyldest, som udkom under titlen Runnin' Down a Dream: A Tribute to Tom Petty.

Pladen fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, som blandt andet noterede:

”Lucinda Williams har jeg til gengæld elsket i 20 år – og at hun nu viser sig som en fremragende Petty-fortolker overrasker således på ingen måde. Det er ganske enkelt et meningsfuldt match, når Williams her kaster sig over 13 af Toms fedeste sange – inklusive klassikere som ”Won’t Back Down”, ”You Don’t Know How It Feels”, ”Wildflowers” og ”Southern Accents”.”


Lucinda Williams blev ramt af en blodprop i hjernen i november 2020, og tilbragte efterfølgende flere uger på hospitalet og adskillige måneder i genoptræning.

Hun vendte tilbage til livescenen i sommeren 2021, hvor hun i Salt Lake City - uden guitar - gav sin første koncert siden slagtilfældet et halvt år forinden. 

LÆS OGSÅ: Vrede får veloplagt countryrock-veteran til at finde et ekstra gear


ANNONCE