Nyhed

Klub Golem fejrer Halloween: Oplev Kate Bush-megahit i goth-punk-version

Arrangementet byder på musikalsk underholdning og gratis Golemkage

Den 28. oktober slår den odenseanske Klub Golem dørene op for kombinationen af en Halloween-fest og fejringen af klubbens 16-års jubilæum. Med udgangspunkt i den meget populære Netflix-serie er temaet Stranger Things, og arrangementet byder på musikalske indslag i form af en dobbelt koncert med italienske Ash Code og danske Ras Bolding.

Synth- og darkwave-gruppen Ash Code skulle have gæstet Klub Golem tilbage i 2020, men ligesom med så meget andet satte corona en stopper for deres besøg i Danmark. Gruppen består af forsanger Alessandro Belluccio, Claudia Nottebella på keys og Adriano Belluccio på bas.


Vanen tro byder Ras Bolding på Halloween-koncert i samarbejde med Olivia Obskur på ekstra vokal og synthesizer, Emmelie Eddike på synthesizer og Max Kaos som hologram-VJ. Oplevelsen underbygges med alt fra laser- og lysshow og grafik, der er lavet specielt til koncerten. I en pressemeddelelse teases der med, at man nok også får lov til at opleve en meget kendt Kate Bush-sang blive fortolket live, i og med der er tale om et Stranger Things-tema.

Der vil desuden være musik fra dj's Sue She, Lærke Lømmel, Djittery, Emmelie Eddike, Olivia Obskur og Ras Bolding, og du kan således forvente at blive præsenteret for et væld af genrer, herunder goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica med flere.

Klub Golem er hjemsted for Odenses undergrund, hvor der er plads til alternative musikgenrer, lak og læder. Arrangementet finder sted på Kulturmaskinen i Odense den 28. oktober. Dørene åbner kl. 20.00 og lukker kl. 02.00. Det koster 50 kr. at komme ind.


LÆS OGSÅ: Retten til identitet – GAFFAs Ras Bolding til subkulturfestival i nordsvenske Umeå

ANNONCE