Nyhed

Einstürzende Neubauten-medstifter giver dansk intimkoncert

N.U. Unruh kommer til landet næste weekend og det koster kun en halvtredser at opleve støjveteranen

Det er et godt år for fans af den tyske avantgardegruppe Einstürzende Neubauten. Gruppen giver to koncerter i Konservatoriets koncertsal i København til september - og frontmanden Blixa Bargeld besøger både Aarhus og København med andre projekter i henholdsvis august og december.

Nu har en anden af gruppens medstiftere så meldt sin ankomst om blot en uges tid. N.U. Unruh giver koncert på Kulturmaskinen i Odense den 15. juni, og billetter til 50 kroner sælges i døren. Mere info her.

"N.U. Unruh kendes først og fremmest som innovativ slagtøjsspecialist hos den legendariske tyske avantgarde-punk-med-mere gruppe, Einstürzende Neubauten. Han medbringer en samling percussionborde og trommestikker - og så spiller alle med," skriver arrangørerne i en pressemeddelelse og tilføjer:


"Gå ikke glip af denne specielle oplevelse et sted mellem musikalsk leg, kollektiv improvisation og vidunderlig støj. Seancen indledes med fortolkning af Einstürzende Neubautens Sehnsucht ved Unruh, Ras Bolding, Alex Anarki og Kaos Korrosion. Der bydes selvfølgelig også på DJs, nemlig Ras Bolding, Sue She, Alex Anarki, Makaber og Black Atom. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende."

EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN: Mine børn har fået mig til at indse, at jeg selv har været queer hele mit liv

ANNONCE