Nyhed

Nørdernes hævn: Zar Paulos længe ventede ep er endelig ude

De fem drenge har netop udgivet første del af Elendig Software

Zar Paulo er en kvintet på fem drenge, der altid har følt sig udenfor verden. ”Nørdernes hævn” kalder de selv deres projekt, som der står i en pressemeddelelse. Og med det in mente opstod sange som ”Klap for fædrelandet” og ”Tiger,” der begge er den del af den nye ep, der er kommet ud i dag.

”Navnet på det værk, der nu for alvor begynder at folde sig ud, er ”Elendig Software.” Vi elsker det, og vi har glædet os til, at det skulle stifte bekendtskab med jer,” skriver bandet via Instagram.

Elending Software (Del 1) er første del af et samlet projekt, der stadig er i proces. På ep’en er der seks sange, hvor tre af dem er nye. Og de bliver pakket i kufferten, når bandet den 21. oktober begynder deres store efterårsturné i Danmark.

Deres koncert til Spot Festival 2022 blev mødt af rosende ord fra forskellige medier, blandt andet GAFFA, der gav dem fem ud af seks stjerner.

”Jeg håber, at de sjællandske, fynske og øboende gæster ikke følte, at de druknede helt i jysk stolthed, men den var nu ret velfortjent lige i aften. Himlen blev mørkere, mens Zar Paulo spillede op, men jeg tror, at deres karriere kun bliver lysere og lysere fra nu af. Velkommen hjem, og kom godt videre!” skrev Johanne Nedergaard.

LÆS OGSÅ: ZAR PAULO-ANMELDELSE: Aarhus' stolthed vendte hjem

ANNONCE