Nyhed

The Strokes indspiller nyt album

Den amerikanske rockgruppe arbejder sammen med Grammy-vindende producer

På deres kommende album arbejder The Strokes sammen med produceren Rick Rubin, der blandt andet er kendt for sit arbejde med Johnny Cash. Det skriver NME.

De har for nyligt haft en indspilningssession på Costa Rica, hvilket Rubin fortalte om i går (den 12. oktober, red.), da han gæstede showet The Joe Rogan Experience.

”For et par måneder siden var jeg i Costa Rica og indspillede et nyt album med The Strokes, og vi lejede et hus på toppen af et bjerg, og så satte vi bandet op udenfor”, fortalte Rubin – her citeret fra NME, og han fortsatte:


”Så de spiller … det er som om de spiller en koncert for havet på toppen af bjerget. Det var fantastisk. Og vi gjorde det hver dag, spillede ud i det åbne, og de ville ikke forlade stedet. Det var den bedste oplevelse”.

Det er ikke første gang, at Rubin samarbejder med The Strokes. Det gjorde de nemlig også tilbage i 2017 på albummet The New Abnormal, der blev udgivet i 2020.

The Strokes’ kommende syvende album er endnu ikke blevet omtalt eller bekræftet af bandet selv.   


Til dette års Roskilde Festival var The Strokes sidste act på Orange Scene. Men ligesom nogle af deres efterfølgende koncerter blev deres optræden på Roskilde ingen succes. Hos GAFFAs anmelder fik de blot en enkelt stjerne under overskriften The Strokes skrabede bunden til årets sidste Orange-koncert.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Vi har glemt rockens rådne krop, men den stod på Orange og kastede op

ANNONCE