Nyhed

Ricky Martin sagsøger sin nevø for et svimlende millionbeløb

Der er tale om et familiedrama uden lige

Ricky Martin lever minsandten "la vida loca". Tilbage i juli blev han sagsøgt af sin egen nevø – Dennis Yadiel Sánchez Martin – for seksuelle krænkelser. Anklagerne blev dog efterfølgende trukket tilbage.

Nu er det dog sangerens egen tur til at prøve kræfter med det juridiske. Han understreger nemlig, at nevøens anklager er ”fuldstændig falske”, og derfor kræver Martin en erstatning i form af den nette sum af 20 millioner dollar (cirka 150 millioner kroner, red.). Det skriver Rolling Stone.  


Sagsøgningen sker på baggrund af et otte siders langt klagedokument, hvor Ricky Martin og hans advokat hævder, at Martins nevø siden den tilbagetrukne anklage har chikaneret sangeren over beskeder på platformen Instagram, som er blevet sendt så sent som den 14. august:

”Tiltalte Sánchez har truet og afpresset (Martin) med, at han vil fortsætte med at myrde hans [Martins] ry og integritet gennem falske og onde beskyldninger, medmindre han bliver økonomisk kompenseret”, som det står i det dokument, som Rolling Stone er i besiddelse af.

Dokumentet beskriver yderligere, at anklagerne mod Martin har voldet ham store, økonomiske tab, og at anklagerne har resulteret i tabet af både nutidige og fremtidige kontrakter, som er millionvis af dollar værd, og derfor kræver han erstatning i form af det svimlende beløb.


Ricky Martin er bedst kendt for sine kæmpe hits ”Livin’ La Vida Loca” og ”She Bangs”. Senest har han udgivet den spanske ep under navnet PLAY.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin: Música+Alma+Sexo

ANNONCE