Nyhed

Ricky Martin springer ud

Ricky Martin gør det klart, at han er bøsse. Ingen grund til yderligere diskussion.

Efter mange års rygter og diskussioner om, hvorvidt Ricky Martin er til mænd eller kvinder, kan diskussionen nu endelig stoppe. På sin hjemmeside skriver han i sin blog:

"Jeg er stolt over at sige, at jeg er en heldig homosexuel mand. Det her er lige, hvad jeg har brug for, især nu hvor jeg er far til to smukke drenge, der er så fulde af lys, og som med deres perspektiv lærer mig nye ting hver eneste dag. At fortsætte med at leve, som jeg gjorde til i dag, ville være indirekte at reducere det skær, mine børn blev født under, til ingenting."

Det, Martin refererer til, er selvfølgelig, at hans tvillingesønner blev født af en surrogatmor i 2008. Dengang blev der ikke givet nogle detaljer om hende.

Den nu 40-årige latin-amerikaner Ricky Martin startede med at synge kor og være med i en række skoleteaterstykker, da han var barn i Puerto Rico. Som seksårig var han med i sin første reklame, og kort efter begynde han at modtage både sang- og skuespilundervisning. Som 12-årig blev han en del af bandet Menudo, og på trods af beskeden succes, blev han ved musikken igennem årene. Først i 1999, da Martin var 27 år, gav hans mange års hårde arbejde pote. Det var med hans første engelsksprogede udgivelse med titlen "Ricky Martin", der med hits som "Livin' La Vida Loca" og "She's All I Ever Had" sendte ham direkte ind på hitlisterne.

Og nu er manden altså offcielt bøsse.

ANNONCE