Nyhed

COMEBACK: Djämes Braun og Vild Smith udgiver fælles single og inviterer til jubilæumskoncert

10’er-hitmagerne går sammen på ny single ”Houdini” og fejrer 2x 10-års jubilæum

Djämes Braun kigger på ”Fugle”, og Vild Smith synes, at ”Du gør det godt”, og det har de respektive bands med større eller mindre variationer gjort siden starten af 10’erne. Der er dog ikke kommet noget nyt fra Djämes Braun siden singlen ”Gode tider” udkom i 2019, mens Vild Smith i 2021udgav deres første album i seks år. Nu er 10’er-hitmagerne tilbage med en fælles single ”Houdini”.

Djämes Braun var oprindeligt en duo bestående af Pilfinger (Lasse Kramhøft) og barndomsvennen Kent Pedersen (Kenno), men sidstnævnte forlod det danske dancehall-act i 2017. I 2015 udkom gruppen med landeplagen ”Fugle”, der i skrivende stund er spillet mere end 20 millioner gange. Singlen udkom på debutalbummet Modgift, der senere har opnået platincertificering.

Vild Smith (også skrevet Vild $mith) vandt Karrierekanonen tilbage i 2013 og består fortsat af de tre medlemmer Esben Iversen (HvidMayn) og brødrene Moses Luxhøj (Vild Ting) og Daniel Jensen (Vild Son). Gruppen hittede stort med singlen ”På det shit igen”, der udkom i 2013, og som var at finde på debutalbummet Lever det liv fra 2014. Vild Smith kan også bryste sig af flere platincertificerede album.


Den nye single ”Houdini” er udkommet i dag (den 28/4, red.), og derudover inviterer Djämes Braun og Vild Smith til 2x 10-års jubilæumskoncert i Vega den 25/8. Billetsalget starter i dag kl. 10, og du kan finde din billet lige her.

Det er ikke første gang, at de to acts optræder sammen. I 2022 tog de sammen på festival-turné og tilføjede derfor endnu flere shows til det katalog, der samlet tæller mere end 1000 shows siden starten af 10’erne.  

LÆS OGSÅ: MASTERCLASS MED PILFINGER: Lær af de største danske producere


ANNONCE