Nyhed

DRONNING AF MÅNEN: Pil tager på Danmarksturné

Den roste dansksprogede sangskriver besøger en række danske byer i starten af 2024

Efter sejren i talentkonkurrencen Karrierekanonen i 2021 har der været vind i sejlene for den dansksprogede sangskriver Pil. I december kunne hun melde udsolgt til sin koncert på Lille Vega.

Blot tre måneder senere vendte hun tilbage til Enghavevej for at åbne dette års turné - denne gang på Store Vega - og igen kunne der meldes udsolgt. I dag (26. april, red.) kan Pil så annoncere en større turné i starten af 2024.

I alt 13 danske byer får besøg i løbet af turnéen, som indledes på Richter i Gladsaxe den 16. februar og kulminerer på Store Vega i København den 22. marts. Du kan se den samlede turnéplan herunder.


Koncerterne afvikles under overskriften Dronning af månen Tour - opkaldt efter singlen af samme navn, som udkom i starten af 2023 og i skrivende stund har været streamet mere end halvanden million gange på Spotify.

Pil albumdebuterede med Kom vi flyver, siger du i maj 2022 og indtog forsiden af GAFFA samme måned. I marts optrådte hun ved årets X Factor-finale i Randers.

Hvis man har svært ved at vente helt til næste år med at høre Pil live, er der ingen grund til at gå helt i sort. Hun er nemlig booket til at optræde på en række af sommerens festivaler - fra Spot og NorthSide i Aarhus til Heartland, Fredagsrock, Tinderbox og Smukfest


Dronningen af månen Tour 2024

fredag 16/2 - Gladsaxe, Richter

torsdag 22/2 - Fredericia, Tøjhuset


fredag 23/2 - Vejle, Bygningen

lørdag 24/2 - Herning, Fermaten

fredag 1/3 - Aarhus, Train


lørdag 2/3 - Kolding, Godset

torsdag 7/3 - Svendborg, Borgerforeningen

fredag 8/3 - Aalborg, Studenterhuset


lørdag 9/3 - Odense, Posten

torsdag 14/3 - Roskilde, Gimle

fredag 15/3 - Vordingborg, Stars


lørdag 16/3 - Horsens, Horsens Ny Teater

fredag 22/3 - København, Store Vega

Pil forkælede publikums pophjerter


ANNONCE