Nyhed

EUFORI: Se Zendayas surprise-optræden på weekendens Coachella Festival

Euphoria-stjernen gav sin første liveoptræden i otte år forleden

I år er det ti år siden, den i dag 26-årige sanger og skuespiller Zendaya Maree Stoermer Coleman - eller bare Zendaya - udgav sit selvbetitlede debutalbum.

Det er dog som skuespiller, hun for alvor er slået igennem de senere år - med roller i blandt andet Spiderman: Homecoming (2017), Dune (2021) og ikke mindst HBO-serien Euphoria, hvor Zendaya både spiller den altoverskyggende hovedrolle og er krediteret som executive producer.

I den forløbne weekend gik Zendaya så på scenen under Coachella Valley Music & Arts Festival i Californien - som en stor og særdeles velkommen overraskelse for publikum ved lørdagens koncert med britiske Labrinth. Det er nemlig hele otte år siden, Zendaya sidst er gået på scenen i rollen som sanger, noterer NME. Du kan se en publikumsoptagelse af hendes gæsteoptræden herunder.


Sammen med den britiske sanger, rapper og producer Labrinth fremførte Zendaya sangene "I’m Tired" og "All Of Us" - begge skrevet til Euphoria. Coachella er en af verdens største, årlige musikbegivenheder, som afvikles over to weekender i træk.

Blandt øvrige bemærkelsesværdige begivenheder kan nævnes Dave Grohls uventede gæsteoptræden ved Wet Legs koncert - og hovednavnet Frank Oceans aflysning af sin anden planlagte koncert på festivalen. Ocean, som ikke har givet koncerter i flere år, gennemførte dog den ene af to planlagte shows - til trods for at have skadet sin ankel på festivalområdet forud for koncerten.


"Frank Ocean vil ikke optræde ved Coachellas weekend to," hed det i en erklæring fra sangerens talspersoner - her citeret fra Variety - som fortsatte:

"Efter at have skadet sit ben på festivalområdet i ugen op til weekend 1 var Frank Ocean ude af stand til at gennemføre det planlagte show, men var fast besluttet på at optræde, og derfor blev sceneshowet ændret indenfor 72 timer. Efter lægens råd vil (Ocean, red.) ikke være i stand til at gennemføre weekend to, da han har to brud og en forstuvning på venstre ben."

VIDEO: Billie Eilish hiver Hayley Williams med ud på Coachella-scenen


ANNONCE