Nyhed

FLODEN FLYDER RØDT: Life of Agony giver dansk koncert med gæster

Der er lagt i ovnen til en benhård koncertoplevelse, når Life of Agony hiver to andre bands med på scenen i november 2023

New York-metalbandet Life of Agony kan i år fejre 30-års jubilæum for debutalbummet River Runs Red, der af Rolling Stone er blevet kåret til det 58. bedste metalalbum nogensinde. I 2019 udgav de deres sjette og foreløbigt seneste album The Sound of Scars, og de inviterer nu til koncert i Pumpehuset den 3. november, hvor de også tager to specielle gæster med på scenen.

Life of Agony dukkede op på New Yorks musikscene i de tidlige 90’ere, og de har gennem deres aktive år delt scener med gigantiske navne som Metallica, Black Sabbath, Ozzy Osbourne, Foo Fighters og Red Hot Chili Peppers.

Life of Agonys supportnavne bliver det progressive punk-grunge-band Tarah Who? og det veletablerede heavy metal-band Prong. Koncerten i Pumpehuset bliver ikke den eneste danske koncert fra Life of Agony i dette år, da de også er at finde på plakaten til sommerens Copenhell-festival.


I 2005 udgav bandet deres fjerde album Broken Valley, men herefter gik der hele 12 år, inden 2017-albummet A Place Where There’s No More Pain udkom. Gruppen, der blev startet 1989, er gået i opløsning af to omgange i henholdsvis 1997 og 2012, men har siden 2014 holdt sig aktive.

Udover at gruppen opnåede enorm succes med debutalbummet River Runs Red, modtog deres tredje album Soul Searching Sun også stor ros fra en række anmeldere, herunder også GAFFAs, der kvitterede med seks ud af seks stjerner og ordene:

"Jeg kunne skrive stolpe op og ned om denne plade, men så ville min redaktør sgu nok blive knotten. Sagen er den, at Soul Searching Sun ikke er en plade, den er et følelsesgalleri. Den får Life of Agonys to første plader til at virke pinligt amartøragtige. Ikke fordi de er det, men fordi Soul Searching Sun er så forbandet god," lød det fra anmelderen.


Billetterne til koncerten i Pumpehuset sættes til salg på livenation.dk og ticketmaster.dk. Billetsalget starter den 14. april kl. 11.

LÆS OGSÅ: COPENHELL 2023: Klar med yderligere 24 benhårde navne

ANNONCE