Nyhed

GRØN DEBUT: Stort popfænomen optræder på Grøn for første gang

"Nogle af stederne har jeg ikke spillet i årevis, så bliver vildt fedt at komme rundt i hele landet!”

For et par uger siden kunne Grøn - førhen kendt som Grøn koncert - løfte sløret for de første navne til årets koncertrække - herunder nogle regulære Grøn-veteraner i skikkelse af Aqua, som har været med ad flere omgange over de sidste 25 år. 

I dag annonceres så et navn der, trods mere end end ti år på bagen og stor anerkendelse i både ind- og udland, spiller på Grøn for første gang i år. Det drejer sig om MØ - alias Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen - og hun glæder sig til at at indskrive sig i den nu 40 år lange historie og folkekære heldagskoncerter arrangeret af Tuborg og Muskelsvindfinden:

“Grøn er sådan en legendarisk festival, og jeg elsker, at de støtter en god sag. Jeg er mega excited over at skulle spille Grøn denne sommer, og glæder mig helt vildt til at toure Danmark og møde publikummerne i alle disse byer - nogle af stederne har jeg ikke spillet i årevis, så bliver vildt fedt at komme rundt i hele landet,” udtaler Mø i en pressemeddelelse i anledning af annonceringen.


I følge arrangørerne har det gennem flere år været en ambition at få den travle fynbo på programmet. ”Mø har i flere år stået øverst på ønskelisten til Grøn, og derfor er vi vanvittig stolte over endelig at kunne præsentere Mø og hendes live performance for hele Danmark,” lyder det fra Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden.

Sidste sommer vendte MØ tilbage til Danmark efter en udenlandsk turné i kølvandet på 2022-udspillet Motordrome. Vi hørte hende på både NorthSide Festival og Jelling Musikfestival, og kvitterede ved begge lejligheder med fem stjerner.

"Lige så sympatisk og nede på jorden, den nu 33-sangerinde virker – lige så indlysende er hendes stjernekvalitet og det indiskutable internationale format, der lægges for dagen ved aftenens seance i Jelling. Og hvad vil det så sige? Simpelthen, at MØ har nogle sange – både nye og ældre – og ikke mindst en scenepersonlighed, som tåler sammenligning med de største navne på den internationale popscene," lød det blandt andet i anmeldelsen af koncerten på Jelling i maj 2022.


Fælles gensynsglæde til overlegent comeback

ANNONCE