Nyhed

LYT: The National i nyt samarbejde med Phoebe Bridgers

"Billedet af at drive rundt hjalp mig med at skrive om at føle mig afkoblet og fortabt og formålsløs"

The National er tilbage med endnu en ny sang fra deres kommende album First Two Pages of Frankenstein. Singlen "Your Mind Is Not Your Friend" har en gæsteoptræden af ​​Phoebe Bridgers og kommer med en musikvideo, instrueret af Bridgers' bror, Jackson, og med Matt Berningers bror, Tom i hovedrollen.

Brødrene leger i skoven på en legeplads, begge iført sorte jakkesæt. Bridgers ses i en kort sekvens samle en baby op, der sidder på legepladsen. Se videoen nedenfor.

Ifølge en pressemeddelelse blev "Your Mind Is Not Your Friend" født, efter at Matt Berninger blev fanget i den kreative proces.

"Når jeg føler mig fastlåst, griber jeg ofte en bog ned fra hylden bare for at få nogle ord ind i mit hoved, og de første to sider af Frankenstein udløste: "Your Mind Is Not Your Friend"," siger han og fortsætter:

"Bogen åbner med fortælleren på en rejse nær polarcirklen, og det billede af at drive rundt hjalp mig med at skrive om at føle mig afkoblet og fortabt og formålsløs. Da jeg begyndte at konfrontere den mærkelige, uklare panik over ikke at have ideer, begyndte alt at knække lidt."

Det nye album, First Two Pages of Frankenstein, udkommer den 28. april.


 

 

ANNONCE