Nyhed

Nu kan dine kablede headsets blive trådløse

iFi Go pod kan forvandle dine gamle kablede headsets til trådløse hi-res headsets

Vi er nok mange, der har gamle kablede headsets liggende; headsets, som vi helst ikke vil af med af mange årsager. Men tiden er løbet fra kablede headsets, om vi vil det eller ej. En ny lille gadget kan dog sikre at dine gamle headsets kan få nyt, trådløst, liv – endda i hi-res.

Det er den lille Go pod fra iFi, der klarer jobbet. Det er en et par mini-dongler, der både leverer bluetooth-forbindelsen til streaming, en hi-res DAC og headset-forstærker.

De små dongler kan forbindes til dine eksisterende in-ear-headsets – hvis altså de gamle kabler kan tages fra – og derved forvandle de kablede headsets til trådløse af slagsen.


iFi er ret stolte af deres nye gadget og mener, at teknologien vil sætte producenter i stand til at fremstille de bedste trådløse headsets i verden.

Der er masser af spændende teknologi i de små dongles, herunder understøttelse af Bluetooth 5.2 samt et Qualcomm QVV5144-modul, der gør det muligt at understøtte højkvalitets codecs såsom 24bit aptX og aptX Adaptive. Samtidig er der også mulighed for understøttelse af LDAC og LHDC codecs.


Go pod indeholder også et par dedikerede Cirrus Logic MasterHIFI chips, der skal reducere jitter. Output i headsettet skulle blive på 120 mW, og der er fire impedans-indstillinger, 16,32, 64 og 300 ohm), så alle typer af headsets kan bruges. Go pod skulle automatisk detektere og skifte impedansindstillinger, der passer bedst til de trådløse headsets de bliver koblet til.

Helt lille er Go pod dog ikke. De vejer mere end 12 gram og skal i øjeblikket hænge bagom brugerens ører.

Helt billige bliver de heller ikke, omkring 400 dollars er den aktuelle pris, så de kommer mindst til at koste 2.500 kroner i Danmark og nok tættere på 3.000. Så du skal virkelig holde af dit gamle in-ear-headset, før du investerer i dette.


LÆS OGSÅ: Nyt headset skal øge fokus i skolen

ANNONCE