Nyhed

SMØLFTASTISK: Rihanna lægger stemme til Smølfine og leverer sange til ny smølfefilm

"Jeg fik lov at bruge min fantasi og til at dukke op iført pyjamas i mit tredje trimester og være en blå badass"

Siden Smølferne - engelsk: The Smurfs - blev lanceret af den belgiske tegner Peyo i 1958, er de små, blå skabninger blevet et globalt fænomen. Herhjemme hittede Johnny Reimar med sine Smølfe-lp'er tilbage i 1970'erne, siden fulgte de pandemisk populære cd'er med Smølfehits - foruden talløse tegnefilm, merchandise med videre.

Nu forlyder det så, at en at moderne populærkulturs helt store skikkelser får sin debut i Smølfe-regi. Det drejer sig om Rihanna, som ved filmkonferencen CinemaCon i Las Vegas torsdag afslørede sin involvering i Paramount Animations kommende smølfefilm. Popstjernen skal nemlig både lægge stemme til den centrale figur Smølfine og levere musik til filmen. Det skriver Deadline.

"Jeg forsøgte at lande rollen som Gammelsmølf, men det lykkedes ikke," jokede Rihanna i følge Deadline ved konferencen og tilføjede, her citeret fra Indiewire:


"Det er en sjov rejse for mig at få lov at arbejde med animation. Jeg er som regel midtpunkt i alt, hvad jeg laver... men det her var sjovt, jeg fik lov at bruge min fantasi og til at dukke op iført pyjamas i mit tredje trimester og være en blå badass."

Med sin nye rolle samler Rihanna stafetten op fra Demi Lovato, som lagde stemme til Smølfine i The Smurfs (2011) og Katy Perry, som havde tjansen i The Smurfs: The Lost Village. Den kommende smølfefilm forventes at have premiere i 2025. 

Rihannas smølfe-eventyr følger i kølvandet på hendes bidrag til filmen Black Panther: Wakanda Forever, hvor hun leverede signatursangen "Lift Me Up." Den fremførte hun live ved årets Oscar-uddeling, hvor hun også var nomineret i kategorien "Best Original Song."


BAGKATALOG: Da GAFFA mødte Rihanna til en snak om turen fra Pon de Replay til toppen

 

ANNONCE