Nyhed

ET HELENDE PROJEKT: Ariana Grande genudgiver debutalbum - med spændende ekstramateriale

I denne måned er det ti år siden det amerikanske popfænomen udgav sit første studiealbum

Tidligere på sommeren fyldte Ariana Grande tredive år - og i denne måned kan sangeren så fejre endnu en rund fødselsdag, når debutalbummet Yours Truly runder ti år. Det skal naturligvis fejres, og nu har Grande da også varslet en udvidet jubilæumsudgave af albummet.

Annonceringen kom på Instagram i lørdags, hvor man også kunne læse, at den nye udgivelse udkommer på fredag (25/8, red.) og vil indeholde liveoptagelser af sange fra albummet. De første to slippes på fredag, og flere føjes til i de følgende dage.

Der er tale om "de opdaterede Live from London-versioner af Yours Truly," skriver Grande og tilføjer: "Jeg kan ikke vente til, at I skal høre dem. Det var sådan et helende og særlig projekt at lave."


I næste uge følger flere jubilæumsaktiviteter: Mandag bliver det muligt at forudbestille vinylversionen af jubilæumsalbummet, og på selve tiårsdagen for albummet - den 30. august - lander den sidste af de ledsagende liveoptagelser samt  “noget bag-kameraet-halløj, vi har fundet," lyder det fra Grande.

Seneste nye studiealbum fra Grande var Positions fra 2020. Hun besøgte senest Danmark i efteråret 2019, hvor hun gav koncert i Royal Arena i København. To år forinden havde hun givet koncert i Jyske Bank Boxen i Herning.

Det var i marts 2017 - blot et par måneder inden, hendes koncert i den britiske storby Manchester blev mål for et religiøst motiveret terrorangreb, som dræbte 22 mennesker og sårede flere hundrede.


Ariana Grandes trommeslager beskriver sin oplevelse ved terrorangrebet

 

 


ANNONCE