Nyhed

KRYPTISK OG KREATIVT: Har Rolling Stones lige afsløret at der er et nyt album på vej i en glarmester-reklame?

Dedikerede fans spekulerer i, om Rolling Stones på en yderst opfindsom måde har teaset for et kommende album i en glarmester reklame

Det lyder jo egentlig helt absurd. At Rolling Stones på mystisk vis skulle have markedsført et kommende album i en glarmester reklame.

Men det er altså dét flere fans mener er tilfældet.

En yderst kryptisk og angiveligt falsk annonce for en glarmestervirksomhed har nemlig skabt stor debat - og ikke mindst forhåbning - hos Rolling Stones-fans verden over.

Den omdiskuterede annonce dukkede op i det London-baserede medie Hackney Gazette og ligner ved første øjekast en ganske almindelig reklame for et firma, der reparerer glas.

Men kigger man nærmere på annoncen, så opdager man flere "skjulte" referencer til det populære rockband The Rolling Stones.

Det skriver CNN.



Sjove ledetråde

Især sætningen "Our friendly team promises you satisfaction. When you say gimme shelter we'll fix your shattered windows", har fået fans til tasterne, da teksten refererer til nogle af rockbandets største hits - nemlig 'Satisfaction' og 'Gimme Shelter'.

Hvis man ligeledes ringer til nummeret, der er opgivet i reklamen, bliver man mødt af en stemme, der med tydelig britisk cockney-accent siger '"velkommen til Hackney Diamonds, specialister i glasreparationer. Bliv ikke vred, få det fixet".

På hjemmesiden hackneydiamonds.com kan man også registrere sig for at få yderligere oplysninger. Navnet og hjemmesidens domæne blev rekvireret allerede i april i år, så det er ikke en pludselig indskydelse, at Rolling Stones vil udgive et album.

Ifølge annoncen er 'firmaet' Hackney Diamonds etableret i 1962 - samme år som The Rolling Stones blev dannet.

Angiveligt har Rolling Stones inviteret sin gamle bassist Bill Wyman, som forlod bandet i 1993, med på et nummer, ligesom også de gamle konkurrenter fra The Beatles, Paul McCartney og Ringo Starr, var inviteret med i studiet, hvor også Elton John efter sigende har bidraget.

Ingen oplysninger om albummet er dog officielt bekræftet. Fans af Rolling Stones må dog, så vidt flere medier erfarer, vente til begyndelsen af oktober på udgivelsen af det nye album.

ANNONCE