Nyhed

LIZZO SVARER IGEN: Ansatte opførte sig upassende og uprofessionelt

Popfænomenet tager til genmæle efter sagsanlæg og beskyldninger om chikane og udskamning af ansatte

Tidligere på ugen kunne amerikanske Rolling Stone Magazine rapportere, hvordan tre tidligere dansere for Lizzo har lagt sag an mod den amerikanske popstjerne, som de beskylder for en række tilfælde af udskamning, sexchikane og grænseoverskridende adfærd.

I sagsanlægget hævder en af de forurettede, at Lizzo blandt andet påtalte hendes vægtforøgelse, og siden fyrede hende. Udover Lizzo selv, skal lederens af hendes hold af dansere, Shirlene Quigley, have spillet en nøglerolle i den grænseoverskridende opførsel overfor danserne.

"Lizzos og hendes managements forbavsende behandling af de ansatte synes at være i modstrid med alt det, Lizzo står for i offentligheden, når hun  selv udskammer sine dansere for deres vægt og nedgør dem på måder, som både er ulovlige og fuldstændig demoraliserende," udtaler de forurettedes advokat, Ron Zambrano, i en officiel erklæring.


Nu har Lizzo imidlertid selv taget til genmæle overfor beskyldningerne, som hun i et opslag på Instagram afviser som "lige så utrolige, som de lyder, og for uhyrlige til at stå uimodsagt."

"De seneste dage har været til at få ondt i maven over og overvældende skuffende" skriver Lizzo og tilføjer: "Disse sensationssøgende historier kommer fra tidligere ansatte, der allerede har indrømmet offentligt, at de fik at vide at deres adfærd under turnéen var upassende og uprofessionel."

Siden nyheden om de tre tidligere ansattes søgsmål er komme frem, har også en dokumentarfilm-instruktør valgt at stå frem og dele sin lidet flatterende beskrivelse af Lizzo. Tilbage i 2019 skulle filmskaberen Sophia Nahli Allison have lavet en dokumentar om sangeren, men valgte at trække sig efter et par uger.


"Jeg oplevede, hvor arrogant, selvoptaget og uvenlig, hun (Lizzo, red) er," skriver Allison på X - tidligere Twitter - og tilføjer: "Noget inden i mig sagde mig, at jeg skulle komme væk så hurtigt, jeg kunne, og jeg er så glad for, at jeg fulgte min mavefornemmelse."

Lizzo var mest af alt konferencier til sin egen koncert

ANNONCE