Nyhed

X FACTOR: Så er det nye dommerpanel klar - gammel kending vender tilbage

TV2 har netop offentliggjort dommertrioen til næste sæson af den populære talentkonkurrence X Factor

Forårets store X Factor-finale i Randers markerede en afsked med både programmets vært Sofie Linde og med sangeren Kwamie Liv, som udgjorde en tredjedel af dommerpanelet i det populære tv-program.

Tidligere på sommeren annoncerede TV2, at ny vært vil blive Maria Fantino - kendt fra blandt andet podcasten Curlingklubben og underholdningsprogrammet Fantino mod Bonde på DR. Og nu kan kanalen så løfte sløret for dommerpanelet, som altså byder på en udskiftning efter Kwamie Livs exit.

Og det bliver en genganger, som sammen med Simon Kvamm og Thomas Blachman skal bedømme de mange håbefulde kandidater, når X Factor ruller over skærmen igen til næste år. Det drejer sig om sangeren Nanna Øland Fabricius - kendt under sit kunstnernavn Oh Land. 


X Factor 2024: Simon Kvamm, Thomas Blachman og Nanna Øland Fabricius
X Factor 2024: Simon Kvamm, Thomas Blachman og Nanna Øland Fabricius

Fabricius albumdebuterede som Oh Land med Fauna i 2008, og var senest aktuel så sent som i foråret '23, hvor hun udgav singlen "Bleed." Hun har tidligere været dommer i programmet Voice Junior på TV 2 og debuterede som X Factor-dommer i 2019.

""Bleed" er en ulykkelig kærlighedssang til SoMe. Den handler om det liv, vi lever på sociale medier, hvor liv flyder ind og ud af hinanden, og man ikke altid ved, hvad det har af konsekvens at gå online," udtalte Fabricius i en pressemeddelelse tilbage i april om sin seneste sang.


Inden hun sætter dig til rette i dommerstolen, tager Oh Land en tur rundt på landets spillesteder i oktober og november. Hun kan opleves i blandt andet Vordingborg, Kolding, Køge, Vejle, Fredericia, Aarhus, Odense og Aalborg, inden hun runder turnéen af i DR Koncerthusets Studie 2 den 25. november.

Oh Land: "Jeg får det så vildt, når jeg hører den sang. Jeg kan gå ud i bilen bare for at høre den højt"

ANNONCE