Nyhed

MERE END MUSIK: Ida Corr klar med ny ep og klubkoncept

Ida Corr og partneren Nicolai Achton er klar med første ep med deres projekt Kiki Club

Det er efterhånden 16 år siden, Ida Corr hittede stort med "Let Me Think About It" - i øvrigt efter at have ageret korpige for blandt andre Sanne Salomonsen og Gnags. Tidligere i år lancerede hun sammen med partneren Nicolai Achton - som er instruktør og dj - konceptet Kiki Club, som havde deres livedebut på sommerens Roskilde Festival.

"Formålet er at bringe Ibiza-stemningen til Danmark, skubbe til klubkulturen og gøre den mere omfavnende – og ikke mindst at sende et signal om, at selvom man har rundet de 40, kan man stadig gå på klub," hed det tidligere på året i en pressemeddelelse, som fortsatte:

"Med projektet tager de ud og spiller et anderledes dj-sæt, hvor de blander dance/house-musik med originalt materiale, mens Ida Corr synger live – et unikt musikalsk festunivers indhyllet af professionelt lysdesign og visuals."

Ida Corr på scenen på Rust i København, maj 2008. Foto: Mikkel Stenbæk
Ida Corr på scenen på Rust i København, maj 2008. Foto: Mikkel Stenbæk


I dag (29/12, red.) udgiver Kiki Club så deres første ep, betitlet Kiki Club EP, hvorfra du kan høre et track under artiklen.  

”Vores drøm er, at Kiki Club bliver et frirum. Vi ønsker at skabe en bred fest, som alle har lyst til at være en del af – med følelsen af sommer hele året. Kiki Club er et organisk klub-koncept, som løbende vil udvikle sig og overraske publikum med farverige indslag og nye gæster hen ad vejen," har Corr og Achton tidligere udtalt om projektet. 


Koncert uden kant

ANNONCE