Nyhed

Picnic på Plænen er klar igen i år – se årets musikprogram

GAFFA.dk – alt om musik

Det nordjyske spillested Høloftet gentager succesen fra sidste år med fællesspisning og udendørs koncerter

‘’Der er selvfølgelig nok at være træt af… Men vi skal altså også huske, at Corona og dens restriktioner og begrænsninger har givet os mod til at afprøve noget nyt’’, siger Hanne og Bent Hargaard fra spillestedet Høloftet på Thyholm, som er arrangørerne bag Picnic på Plænen

Efter aflysningen af rigtig mange musikarrangementer sidste år fandt Hanne og Bent på den kreative idé at flytte arrangementerne ud på plænen foran Høloftet, hvor der er plads til cirka 300 gæster. Det viste sig at være en kæmpe succes, med både udsolgte koncerter og en indstilling til ‘’Årets Danske Live-initiativ’’ ved GAFFA-Prisen. 


Der vil være mad forud for koncerterne, og i år er der tale om et samarbejde med Tambohus Kro, som vil sørge for en koncertmenu bestående af en koncerttallerken og en dessert. Koncerterne er siddende, og der er stole til rådighed. Det anbefales, at man medbringer et lille klapbord, og ellers er der drikkevarer til rådighed i baren. 

‘’Vi fik testet konceptet med mad og musik ved Fjorden, og har vi i vinterens løb været i tvivl om, hvorvidt vi gerne vil gøre det igen, så har vi blot skullet gå ud på plænen. Så myldrer minderne frem om go’ musik og glade gæster’’, fortæller Hanne og Bent. 

Der kan købes billetter til koncerterne lige her


Se hele sommerens musikprogram her:

30. juli: Ida Corr

31. juli: Jacob Dinesen Solo


6. juli: Michael Falch Trio

7. juli: Rugsted & Kreutzfeld

13. august: Johan Blacksmith Trio


14. august: Johan Blacksmith Trio

19. august: Poul Krebs med Band 

20. august: Søren Huss Solo


Læs også: GENÅBNINGSPLAN: Spillesteder må genåbne i maj – ekspertgruppe skal rådgive om store events

ANNONCE