Nyhed

Musikbranchens aarhusianske kompetencecenter får markante profiler i bestyrelsen

Det er tre erfarende musikprofiler, som netop er blevet valgt til bestyrelsen

Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus - også kendt som Promus - har netop offentliggjort tre nye bestyrelsesmedlemmer, som er valgt i perioden den 1. januar 2024 til den 31. december 2027. De tre nye medlemmer er Karen Vincent, Jonas Lundquist og Stefan Gejsing, som alle kommer med en bred erfaring fra musik- og kulturbranchen.

Karen Vincent kan skrive både Copenhagen Records, Universal Music, EMI Music, ICO Concerts og konstitueret direktør og marketingschef hos Warner Music Group på cv'et. Derudover er hun medstifter af initiativet SheCanPlay, som er et musikfællesskab for kvinder og kønsminoriteter. Karen Vincent udtaler i en pressemeddelelse, at hun glæder sig til det nye bestyrelsesarbejde:

"Promus har en vigtig mission i forhold til musiklivet i Danmark, og jeg glæder mig til at komme ind i maskinrummet og gøre, hvad jeg kan for at styrke denne mission".


Tidligere i år ændrede Promus deres vedtægter. Ansøgningsrunden om pladser i bestyrelsen vil fremover være åben, og finde sted hvert andet år med virkning efter nytåret. De nye ændringer sker efter et ønske om at være transparente i bestyrelsesarbejdet. Det skriver Promus i en pressemeddelelse.

Det andet nye bestyrelsesmedlem er Jonas Lundquist, der arbejder som kulturkonsulent i Aalborg Kommune. Han har tidligere været en aktiv figur i det aarhusianske musikmiljø, hvor han blandt andet har været medlem af Spot-festivalens lytteudvalg og projektleder for Spark Festival samt indgået i bestyrelsesarbejdet hos Frontløberne og Studenterhuset Aarhus. Jonas Lundquist udtaler i en pressemeddelelse, at han er stolt over at være med til at løfte arbejdet som nyt bestyrelsesmedlem hos Promus:

”Jeg ser, at Promus gang på gang beviser sit værd som en samlende platform og udviklingsorienteret enhed, der løfter tungt på viden, udsyn og samarbejde. Det er bragende nødvendigt, når vi allesammen skal fremad – og jeg er stolt over at få lov til at være med”.


De tre nye bestyrelsesmedlemmer tilslutter sig den nuværende bestyrelse, som består af Hanne Kirk som bestyrelsesleder og advokat hos Gorrissen & Federspiel, Kajsa Vala som er musiker, sangskriver og producer og Signe Bisgaard, som arbejder som studieleder hos Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er desuden suppleant for Keld Hosbond, som er konstitueret rektor på Det Jyske Musikkonservatorium.

Det sidste nye bestyrelsesmedlem Stefen Gejsing træder ind i bestyrelsen med 16 års erfaring som booker for Roskilde Festival, og med et virke som musiker og producer i den danske rockgruppe Diefenbach. Stefan Gejsing udtaler i en pressemeddelelse, at han glæder sig til arbejdet, og til at bruge sin egen erfaring fra musikbranchen:

”Jeg er dybt taknemmelig for muligheden for at blive en del af Promus bestyrelse. Barren er sat højt, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring – og ikke mindst min dybe passion – for rytmisk musik til at indfri de høje ambitioner. Jeg ser frem til at være med til at skabe klangbund for et stærkt musikmiljø – der også giver genklang uden for Aarhus”.


Med det nye medlemmer i bestyrelsen aftræder to nuværende medlemmer - Ricco Andie fra øvelokaleforeningen, Mono, og Ole Dreyer som er bestyrelsesleder for Musikforlæggerne i Danmark, bestyrelsesmedlem af Koda og Publishing Director samt partner i Nordic Music Society.

LÆS OGSÅ: NY RAPPORT: Sådan skaber du liveoplevelser for det usynlige publikum

ANNONCE