Nyhed

Nu bliver det lettere at fjerne spammere på Instagram

Firmaet bag Instagram, Meta, lancerer nu nye værktøjer til at stoppe spam på platformen

Det har længe været en udfordring for indholdsskabere på Instagram at sikre, at deres profiler ikke bliver overfyldt af indhold og kommentarer fra spammere, der forklæder sig som følgere.

Men nu er Meta endelig i fuld gang med at udrulle en række værktøjer på platformen, som skal gøre det lettere for brugerne at styre, hvor meget spam-indhold og botter de vil se i deres feed.

Samtidig vil platformen fremover informere brugerne, hvis de lægger noget online, der ikke overholder fællesskabets regler.


Meta fortæller i en pressemeddelelse, at de har udviklet og forbedret deres automatiske system, der opdager og tjekker for spamindhold, på tværs af kommentarer, tags, story-visninger og følgere. Det system skal markere falske følgere og spamfyldt indhold og give brugerne mulighed for at slette disse elementer i større bunker ad gangen for at spare tid.

Hvis en konto bliver mistænkt for at være en spam-konto eller en bot, så ender de automatisk i en spam-folder, så brugerne manuelt kan beslutte, om den må tilføjes til dine følgere eller ej. Hvis brugerne ikke gør noget, bliver den automatisk fjernet efter 30 dage.

Profiler, der er markeret som spam af systemet, vil ikke kunne poste indhold på indholdsskabernes konti, medmindre de selv godkender dem. Værktøjerne skulle blive rullet ud i løbet af de næste par uger.


LÆS OGSÅ: Lyxmans nye pladespiller lover knivskarp lyd og fed lyd

ANNONCE