Nyhed

Taylor Swift-misere afblæst: Fan dropper Live Nation-sag over billet-sammenbrud

Hovedanklageren i retssagen mod Live Nation over det rodede billetsalg til Taylor Swifts "Eras"-turné har frafaldet sagen

Tilbage i december 2022 anlagde mere end et dusin fans fra 13 stater retssag ved Los Angeles County District Court og hævdede, at Ticketmaster overtrådte California Cartwright Act og California Unfair Competition Law under sit "verificerede fan" forsalg.

Fans var først i stand til at få adgang til billetter til den nordamerikanske turné den 15. november. Mange rapporterede om usædvanligt lange ventetider i Ticketmasters online-kø, udfald til selskabets hjemmeside og pludseligt meget høje priser på videresalgssider (inklusive Ticketmasters egne), før salget overhovedet begyndte.

Ticketmaster indrømmede senere, at de kæmpede med en "historisk hidtil uset efterspørgsel" og skrottede derfor det generelle salg helt. Swift selv nægtede at "komme med undskyldninger" for virksomheden og sagde, at hun og hendes team var blevet forsikret om, at siden "kunne håndtere denne form for efterspørgsel".

Michelle Sterioff – en Swift-fan – anlagde sag i december 2022, uger efter den fejlagtige udrulning af ‘Eras’ billetterne. På det tidspunkt hævdede hendes advokater, at Live Nation var et "monopol", der "bevidst havde vildledt millioner af fans."

Ifølge Billboard har Sterioff indvilget i at droppe sin sag mod koncertgiganten, måneder efter at begge sider blev enige om at sætte sagen i bero. Her lød det, at de to sider havde "aftalt at fortsætte deres igangværende forligs diskussioner gennem mægling."

Det er derved uklart, om der er indgået nogen form for forlig i sagen.

Under sidste års misere reagerede Swift selv på sagen, på sin Instagram.

"Godt. Det siger sig selv, at jeg er ekstremt beskyttende over for mine fans. Vi har gjort dette sammen i årtier, og gennem årene har jeg taget så mange elementer af min karriere i hus. Jeg har gjort dette SPECIFIKT for at forbedre kvaliteten af ​​mine fans’ oplevelse, ved at gøre tingene selv med mit hold, der bekymrer sig lige så meget om mine fans, som jeg gør. Det er virkelig svært at stole på en ekstern enhed med disse relationer og loyaliteter, og det er ulideligt for mig bare at se fejltagelser ske uden nogen udvej.”

Taylor Swift kåret som verdens mest indflydelsesrige person i 2023

ANNONCE