Nyhed

BEDST LIGE NU: 10 håndplukkede tracks – fra Rebecca Lou til Tove Lo

Du vil gerne vide, hvad der rører sig på musikfronten? Lyt her!

Det er fredag og dermed tid til nye singler – her er ugens mest spændende

Gobs – Frie fugle (feat. Hjalmer)

Værsgo! Gobs og Hjalmer har lavet den sang, du skal spille for fuld styrke i høretelefonerne, når du cykler tværs gennem byen på den første forårsdag, hvor vinterjakken endelig er pakket væk. Det er følelsen af frihed indkapslet på tre minutter. ”Spred dine vinger, lad os bare tage af sted,” synger Gobs, og der er intet, vi hellere vil.


Logic – Paradise II (feat. Norah Jones)

En jazzet hiphop-produktion er, hvad vi får præsenteret fra Logic og Norah Jones. Det er lækkert, blødt og føles varmt helt ned i tæerne. Produktionen er fuldstændig sublim, mens kombinationen af de to musikeres dna er en blanding, vi ikke vidste, vi havde brug for. Samtidig er teksten velskrevet og velfremført. En perfekt duo!


Mae Stephens – If We Ever Broke Up

Mae Stephens har været overalt på TikTok de seneste par uger, så ”If We Ever Broke Up” har været længe ventet. Og nu er den her – og den lever heldigvis op til alle vores forventninger med det stærke omkvæd, som vi her på redaktionen har sunget med på i et par uger nu. Popsangen taler til ungdommen og de småvrede mennesker.


Tove Lo – Borderline

Det er godt og vel dømt til at være et solidt popnummer, når Tove Lo udgiver ny musik, og ”Borderline” er ingen undtagelse. Det er en kærlighedssang om at fortabe sig i et andet menneske, hvilket aldrig går af mode. Tag ”Borderline” med på dansegulvet denne weekend og mærk beatet i dine hofter.


Lauren Spencer Smith – Best Friend Breakup

Er du nogensinde blevet slået op med af en ven? Så har du her dit ultimative soundtrack. Lauren Spencer Smith indfanger sorgen over at have mistet med sin stærke vokal. Versene er rolige og minimalistiske, indtil omkvædet tordner ind med en stærk vokal og storladne toner. Gør dig klar til at græde og trække vejret helt ned i maven.


Marcus.wav – Danser sorgerne væk

Marcus.wav er en virkelig dygtig musiker. Det har han flere gange vist. Den nye lyd, han har arbejdet på, og som han har præsenteret i slutningen af 2022 og her i starten af 2023, klæder ham virkelig. På ”Danser sorgerne væk” er han sårbar på en måde, der virkelig klæder vokalen, og som føles som at tage et varmt tæppe på en hård dag.


Ashnikko – You Make Me Sick!

En vred guitar åbner Ashnikkos nye ”You Make Me Sick!”, inden hovedpersonen selv nærmest råber ind i mikrofonen – og uh, det føles godt. Uanset hvor glad man er, er det svært ikke at blive smittet af sangens vrede og aggression. Et godt tip vil være at lære teksten for bare at kunne skråle med og få alle frustrationer ud.


Rebecca Lou – You Suck

Rebecca Lou er den sødeste og dygtigste rockstjerne i byen, og det slår hun endnu engang fast. ”You Suck” er vred, men der er stadig den særlige ”tongue in cheek”-energi at føle. Brug sangen til at få dine frustrationer ud, når folk er uduelige og kun siger åndssvage ting. ”You Suck” skal nemlig råbes ud – rigtig højt.


Amanda Rakel – Lonely FYI

Vi er færdige med at skamme os over at være alene og føle os ensomme. Vi ender nemlig alle med at sidde alene en lørdag aften før eller siden, og når den dag kommer, skal du sætte ”Lonely FYI” på. Det er en stærk popsang, som tør tale om de følelser, der opstår, når vi ikke har selskab. Gør klar til din enmandsfest med ”Lonely FYI”.


Louis Jarto – Fjern dig nu

Første single hed “Hold lige kæft”, og den næste hedder ”Fjern dig nu”. Danske Louis Jarto er god til at navngive sine sange – lige så god er han til at skabe musikken. Her på redaktionen håber vi bare på at støde ind i Jarto, når han spiller sine koncerter på tilfældige steder, for den energiske popmusik, han præsenterer, er smittende som bare fanden.


LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2023: Og de nominerede er…

ANNONCE