Nyhed

GØR DIG KLAR: Barbro annoncerer efterårsturné og debutalbum

Prisvinder af Årets Håb til Steppeulven 2022 drager på turné med sit debutalbum

Barbro, der fik Årets Håb-prisen til Steppeulven 2022, drager nu på efterårsturné med deres kommende debutalbum i ryggen. Barbro har udgivet en række singler siden debuten ”I’m Fine” fra 2021 og udgav samme år sin første ep, Barbro.

Indtil videre har Babros sange spændt mellem folk-ballader og systemhadske protestsange, mens Barbro på det kommende debutalbum Bad Choices har sluppet deres ”indre rock-rebel” løs, lyder det i en pressemeddelelse.

Efterårsturnéen starter i Roskilde den 30. oktober på Gimle og slutter den 14. oktober på Vega i København. I perioden kommer Barbro og band derudover forbi Odense, Herning, Aalborg og Aarhus.

I samarbejde med sit band inviterer Barbro til koncerter, der tager publikum på en rejse fra ”florlet nærvær til fandenivoldsk ekstase”, så koncertoplevelsen kan blive et ”symfonisk omsorgsarbejde for alle os, der er løbet tør for it–is-what–it-is’er”, lyder det i pressemeddelelsen.


Udgivelsesdatoen for debutalbummet Bad Choices, der deler navn med kunstnerens single fra 2022, er endnu ukendt. I mellemtiden kan man gå på opdagelse i ep’en Barbro, der modtog fire stjerner fra GAFFA, og som derudover var at finde blandt en af GAFFA-anmeldernes liste over bedste danske udgivelser 2022.

Billetterne til årets efterårsturné er til salg nu på luger.dk.

LÆS OGSÅ: ANMELDERNE HAR ORDET: Årets 10 bedste album ifølge Mie Lykke Sørensen


ANNONCE